Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Medved Jan
Vovk Lucijan

Kraj: Vipava
Klub: Modri Dirkač, AK
Vozilo: Peugeot 208 R2Avtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Idrija 2019
Objava: 7.11.2019

Rally idrija se je za nas končal preden se je sploh pričel. Pred vstopom v prvo časovno kontrolo mi je avto ugasnil, nakar ga nikakor nisem mogoel vžgati in po 15 minutah nama je uspelo in tako sva z velikim pribitkom začela dirko.

Težko se je bilo zbrati in napadati naprej. Na hp3 sva prebila še gumo tako da je bil dan res grozen. V nedeljo sva naredila nekaj dobrih časov in videla da sva lahko hitra. Sezone je konec, počitka pa ni, saj nas caka nekajmesečni trud da poiskušamo ponovno zbrati sredstva za sezono 2020.Rally Nova Gorica 2019
Objava: 23.9.2019

Z dirko smo lahko zadovoljni, gremo v pravo smer. Napredek je ociten. V avtu se počutim boljše, sem pa še prehiter na bremzanju in tam največ zgubljam. Hvala ekipi za dobro pripravljen avto.

Trudili se bomo še naprej in poiskušali še napredovati. Se vidimo v poreču.Rally Železniki 2019
Objava: 30.6.2019

Živjo, po dobrem občutku v avtu in obetavnem prvem dnevu, se je drugi dan slabo začel in se slabše končal. Najprej sva na davči pred makadamom ujela avto, nisva videla popolnoma nič in sva se morala skoraj ustavit, nato so se pregrele zavore in zadnje pol kroga ni bilo bremz... potem pa je na hp podlonk odpovedala bencinska črpalka. Razočaranje je veliko. Nadejamo se da bo druga polovica sezone boljša in da bomo mogoče v akciji že konec avgusta na rallyju Alpi orientali.Rally Velenje 2019
Objava: 27.5.2019

Rally v Velenju nam ni uspel tako kot smo si zamislili. Najprej sva imela probleme na Skorno 1 kjer mi je ugasnil avto in ga nisem mogel zagnat - čista moja napaka, potem na Skorno 2 spet ista napaka, super special sva odpeljala tekoče in hitro vendar en krog preveč in tako nabrala ogromen zaostanek. Ker je bil zaostanek po prvem dnevu ogromen, je bil cilj drugega dne končati dirko s celim avtomobilom kar nama je tudi uspelo.

Fantje so res hitri, jaz pa potrebujem še kakšno dirko da se navozim, predvsem pa da ne delam napak, katere mi pokvarijo ritem in dober rezultat. Čez dober teden je nova dirka in upam da bo v Zagrebu slika drugačna.Rally Vipavska dolina 2019
Objava: 28.4.2019

Prva dirka je za nami. Glave so shlajene in čas je za analizo. Z dirko morava biti zadovoljna. Dobila sva prave občutke.

Že na prvi dirki sva naredila nekaj odličnih časov ter dokazala, da sva se sposobna boriti za vrh. Žal pa sva predzadnji krog totalno zgrešila gume in si pridelala velik zaostanek, ampak tudi to je del dirkanja. Pohvala gre tudi ekipi Papež motorsport za odlično pripravljen avto. Hvala navijačem in vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k uspešno izpeljani dirki.Se vidimo kmalu, naslednja postaja: Rally Velenje.Rally Nova Gorica 2018
Objava: 10.9.2018

Rally sva začela odločno in polna zagona. Po prvem dnevu sva imela dobro minuto prednosti. Drugi dan sva prednost nekako nadzirala, dokler se niso začele težave (ponovno). Najprej sva po moji napaki na HP Banjščice zletela v ograjo, kjer sva malce poškodovala karoserijo ampak nič hujšega. V nadaljevanju sva na Morskem presekala gumo na betonskih blokih, kateri se mi zdijo mimogrede zelo nevarni in nadaljevala po prazni gumi, prišla v cilj, zamenjala gumo in nadaljevala.

Zaradi neumnosti drugih sva dobila še minuto pribitka in ko te že vse mine je šel še kolesni ležaj, zaradi katerega nama je pojedlo zobe na homokinetičnem zglobu. Privlekla sva se do boksa, kjer so nama najini mehaniki s pomočjo mehanikov druge ekipe zamenjali pol avta :) zadnja hp je bila zgolj še formalnost. Želje za prihodnje... Tokrat bom skromen, upam samo da bo avto delal brez problemov v Poreču :) 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza