Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Koren Bla┼ż
Rupnik Robert

Klub: Modri Dirkač, AK
Vozilo: Zastava Yugo 65Avtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Velenje 2019
Objava: 7.6.2019

Na drugi dirki za slovensko dr┼żavno prvenstvo v Velenju smo za─Źeli precej umirjeno. Po drugem hp so se nam za─Źele pojavljati te┼żave na motorju najprej nam je zama┼íilo ┼ípruce nato nam je po 3 hp obrabilo ┼íe razdelilno kapo ter rotor, za vi┼íek vsega skupaj nam je v zadnjem krogu super specila razneslo katalizator tako da nam je ┼íe avspuh zabilo.

Naslednji dan smo za─Źeli malo bolj napadelno in se za─Źeli potegovat za drugo mesto. Med hp tudi ni slo brez razbitih ogledal. Skratka rally je bil tehni─Źno zelo zahtevan sploh zaradi usega peska na cesti. Na koncu smo pri┼íli sre─Źno v cilj z malo po┼íkodbami na plehu ampak ni─Ź huj┼íega. V yugo pokalu smo kon─Źali 6s pred 3 uver┼í─Źenim.Rally Vipavska dolina 2019
Objava: 28.4.2019

Otvoriti sezono na doma─Źih tleh, pred doma─Źimi gledalci in dobro poznanimi je ovinki je vselej nekaj posebnega. Do zadnjega ni bilo jasno ali nam bo vreme naklonjeno in prav zato je bila dirka tako zanimiva. Odlo─Źala ni samo odli─Źno izpeljana vo┼żnja, ampak predvsem pametna izbira pnevmatik. Z odli─Źnim ─Źasom super speciala sem se na sobotni del rallya podal poln energije.

Z vo┼żnjami sem izredno zadovoljen - tu pa tam je bilo seveda nekaj kiksov, ampak k sre─Źi ni─Ź resnega. Sezono smo za─Źeli z 2. mestom v Yugo pokalu in 5. mestom v diviziji 1., kar je odli─Źna popotnica pred nadaljevanjem sezone.Rally ┼Żelezniki 2018
Objava: 1.7.2018

Zelo lep in hkrati naporen rally za mojega yugota in seveda tudi za naju. Prvi dan sva za─Źela umirjeno, saj sva, zaradi predhodnih te┼żav z menjaknikom, dirko ┼żelela za─Źeti nekoliko bolj zadr┼żano.

Naslednji dan sva na na 3. hp zvila "┼íus plato" na zelo slabem odseku ceste, vendar sva jo kljub temu uspesno odpeljala. Po 5 hp sva za─Źela stopnjevati tempo in ga tako dr┼żala do konca in si z zadnjim hp zagotovila 12 sekund prednosti pred bratom.

2. dirka v krieri in 1. mesto v yugo pokalu na kar te┼żkem rallyu je za naju odli─Źen rezultat. 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza