Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Koji─Ź Alen
Gec Alja┼ż

Klub: Ajdovščina Motorsport, AK
Vozilo: Citroen AX GTIAvtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Vipavska dolina 2019
Objava: 30.4.2019

Pred dnevi se je zaklju─Źila na┼ía doma─Źa dirka, Rally Vipavska dolina. Po tehni─Źnih te┼żavah, zaradi katerih smo bili primorani odstopiti na petkovem superspecialu, smo avto pono─Źi pripravili za sobotni del. Po uspe┼íno odpeljanih prvih 4 hitrostnih preizku┼ínjah v soboto, nam je dirkalnik odpovedal na koncu preizku┼ínje ┼Żablje 1, tako da smo ┼żal pred─Źasno zaklju─Źili z dirko.

Zahvaljujemo vsem sponzorjem in prijateljem, ki nam vedno stojijo ob strani in nenazadnje tudi vsem navija─Źem, ki so v petek in soboto pripravili odli─Źno vzdu┼íje! Res je lepo dirkati pred tako publiko, rally je res doma v Vipavski dolini!Rally Vipavska dolina 2018
Objava: 23.4.2018

Rally vipavska dolina je za nami, ┼żal sva na hp Bela 1 ostala brez sprednjih zavor, tako da sva imela samo ro─Źno zavoro,kjer sva kar nekaj izgubila, ekipa v boksih je delo odli─Źno opravila, ampak je bilo treba v glavi preklopit da zavore spet delujejo, tako da sva se z Alja┼żem v popoudanskem delu zbudila in odpeljala hp-je z u┼żitkom ter spodnji del zabeljskih rajd predvsem za publiko.

Alja┼ż je odli─Źno opravljal svoje delo, tako da sva iz kilometra v kilometer tempo stopnjevala. Ogromna zahvala gre najinim sponzorjem, odli─Źni ekipi, dru┼żini ter prijateljem, brez katerih tega nebi bilo. Mi smo u┼żivali na polno, upam da tudi vi. Hvalaaa ter se vidimo... :)Rally Vipavska dolina 2017
Objava: 25.4.2017

┼Żelja je bila ogromna, da bi prvi rally pripeljal do konca, ┼żal ┼íe ni iz┼ílo po na─Źrtih, po─Źil je vijak nosilca menjalnika, posledi─Źno je zlomilo polosovino, tako da se je za naju dirkanje kon─Źalo na hp Erzelj 1. Do takrat sem spoznaval auto in vozil prve dirka┼íke kilometre, u┼żival sem sto na uro. Zahvaljujem se usem prijateljem, punci Nini, ki me je prena┼íala zadnje dni pred dirko, star┼íem za podporo, ter vsem sponzorjem. Se vidimo na naslednji dirki.

Rad bi se tudi zahvalil ekipi Marka grossija za pomo─Ź v boksih ter Davidu Kav─Źi─Źu za vse napotke in priprave, ter Alja┼żu gecu za odli─Źno opravljeno delo v vlogi sovoznika. 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza