Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 


Posadka  Lemež Damijan
Rok Jelen

Voznik ni aktivenAvtomobili
Rezultati | Avtomobili | Video | KomentarjiRally Velenje 2018
Objava: 31.5.2018

Po smoli na rallyu v Novi Gorici 2016 in odličnemu dosežku lani v Velenju sva nestrpno pričakovala najin tretji rally v karieri – Rally Velenje. Poznavanje trase sva poslušala čimbolj odmisliti in se v petek temeljito lotila popisov brzincev.

V soboto sva začela na HP Skorno in prihod v cilj naju je zelo presenetil. Dosegla sva drugi čas v diviziji 1. Nadaljevala sva na HP Šentilj kjer sva dosegla zmago v diviziji 1 (enak čas s kasnejšim zmagovalcem divizije). Po postanku v servisni coni sva se odpravila na HP Skorno 2 kjer sva ponovno bila odlično na progi, vendar nama je pri spustu proti cilju ponagajala tehnika in sva morala odstopiti. ¸

Občutki v avtu so bili iz kilometra v kilometer boljši in res bi bilo zanimivo do konca če bi zdržala midva in avto. Zahvala vsem ki ste nama pomagali in omogočili nastop na rallyu, HVALA ekipi PAPEŽ MOTORSPORT za odlično pripravljen avto, hvala vsem prijateljem in navijačem za podporo in navijanje.Rally Velenje 2017
Objava: 29.5.2017

Tudi midva sva spešno prestala domači rally Velenje in dosegla najin CILJ (dobesedno). Začela sva z malo napako na HP Šentilj in na tretjini proge naredila pirueto vendar ostala na cesti in nadaljevala v dobrem tempu. Nadaljevala sva za najin občutek odlično in vse ostale hitrostne preizkušnje zaključila brez vsakršnih težav z avtomobilom in kritičnih situacij na cesti.

Na superspecialu na Jezeru je šlo tudi po planu in tudi doseženi časi dokazujejo da sva bla hitra. Vsak kilometer v avtu je bil boljši občutek, pridobivala sva zaupanje v avto in stopnjevala tempo.

VELIKA HVALA VSEM NAJINIM NAVIJAČEM in ekipi Papež Motorsport za odličen dirkalnik. Posebna HVALA vsem sponzorjem in prijateljem za veliko podporo.
Mogoče se še pa vidimo na progi :) 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza