Glavni meni

Posadke
Klubi
Rally-ji
Lestvica

Mediji

Video
Fotoreportaže
Komentarji

 
  
 

KomentarjiSezona 2016
2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014
Rally Vipavska dolina 2016
Železniki 2016 (18) | Vipavska dolina 2016 (17) | Velenje 2016 (13)Prosenc Gorazd | Nives Verbič
Objava: 8.6.2016

Rally Vipavska dolina sva oba težko pričakovala saj o dobri organizaciji, lepih brzincov in res veliko gledalcov sploh ni bilo dvoma. Vse tako kot si vsaka posadka lahko samo želi zato res pohvale fantom iz kljuba Modri dirkač. Za naju se je žal rally končal na HP Col po prvih treh kilometrih zaradi okvare motorja, nažalost je to sestavni del tega športa tako da upava da bo dirkalnik pripravljen do naslednje dirke.

Škoda Fabia 1.4
Buh Domen | Rebeka Kobal
Objava: 7.6.2016

Za naju je bil to prvi rally in sva bila s svojim nastopom zelo zadovoljna, kjub vrtenju, izletu s ceste in minuti pribitka nama je šlo do odstopa nad pričakovanji, uživala pa sva neizmerno :)

Peugeot 205
Humar Matic | Jereb Nika
Objava: 7.6.2016

Rally Vipavska dolina je za nami, lep rally z izredno spolzkim asfaltom, zraven pa je vmes padal še dež, je za naju potekal dobro do predzadnje hitrostne preizkusnje na kateri sva obstala z otrganim sprednjim levim kolesom. Hvala celotni ekipi in navijačem ki vas je blo res ogromno. Mi bomo avto zrihtal in se vidmo u Železnikih :)

Renault Clio RS 2.0
Grossi Marko | Kavčič David
Objava: 6.6.2016

Ja rally Ajdovščina super organizacija nikoli doživi kaj tazga res super. Manjši izlet s ceste mi je prepreču tretje mesto ampak nič za to rally Železniki bomo tam probali to nadoknaditi. Nepozaben občutek pa seveda zadni hp Žablje ogromno gledalcev in drseč asfalt neverjetno.

Citroen AX Gti
Mikuž Matej | Jan Povšnar
Objava: 6.6.2016

Rally Vipavska dolina,še ena zanimiva dirka vendar se ni izšla po najinih načrtih, na superspecialu sva bila na poti k odličenmu rezultatu, na to pa namesto da bi zapeljala v cilji sva odpeljala še en krog viška.

Drugi dan sva na poti v regruping morala odstopiti zaradi okvare sklopke, mogoče se vidimo v Železnikih.

VW Polo


Premrl Grega | Verbič Anja
Objava: 6.6.2016

S petkovim delom sem zadovoljen v soboto pa me je žal premagala vročina. Zjutraj sem se zbudil skoraj s 40 vročine vendar me je ekipa napolnila z raznimi tabletami in dodatki tako da sva z Anjo zdržala do konca. S končnim rezultatom glede na situacijo sem zadovoljen. Še enkrat hvala ekipi in Anji ki so mi dali se dodatno moč da sva reli zaključila. Upam da bo reli na Vipavskem v naslednjih sezonah stalnica.

Citroen DS3 R3T
Jerkič Rok | Kristjan Prelaz
Objava: 6.6.2016

Rally nam je ponujal vse kar mora rally ponujati ss1 po mestu ogromno navijačev, vzdušje fenomenalno. Hp 2 zelo grob asfalt velike hitrosti, hp3 zelo zanimiv makadam in hp 4 Žablje zelo drseč asfalt. Žablje imam željo peljati že vse od začetka moje karijere. A sva morala zaradi tehnične okvare odstopiti ze na hp 2. Rally je doma v Vipavski dolini in res je bilo lepo videti toliko gledalcev in rally navdušencev. Ajdovščina je ponovno zaživela zato upam, da bo v prihodje cim vec posluha za organizacijo takih prireditev. Pohvale vsem ki so pripomogli k rallyu.

Škoda Felicia Kit Car
Petrovič Lucijan | Teja Vidmar
Objava: 5.6.2016

Že na ss-ju nama je avto preveč drsel, zato sva na sobotnem delu rally-ja prav tako postavljala zelo slabe čase. Na HP4 sva zletela iz ceste vendar smo avto spravili na cesto, tako da sva dirko nadaljevala. Kljub temu kako sva na koncu prišla do 2. mesta v yugo pokalu in do 1.mesta med mladinci sovozniki nama je to proti temu da sva prišla prvič do cilja pomenilo samo nagrado za trud in vztrajnost!

Zastava Yugo
Turk Rok | Lazar Martina
Objava: 5.6.2016

Uspešen nastop Roka Turka ob povratku rallyja v Vipavsko dolino

Legendarne serpentine na hitrostni preizkušnji Žablje, nočni super special po ulicah Ajdovščine ter ostala atraktivna mesta so bila minuli vikend prizorišče drugega letošnjega rallyja za državno prvenstvo. Veliko število gledalcev je po nekajletnem premoru z navdušenjem pozdravilo vrnitev rallyja v Vipavsko dolino. Z ekipo OPV Racing Cars sta v Peugeotu 208 R2 uspešno nastopila tudi Rok Turk in Martina Lazar.

Izjemno drseč asfalt, krajši makadamski odseki in popoldanski naliv so vsem posadkam vsekakor predstavljali izziv. Po odpeljanih 91 kilometrih hitrostnih preizkušenj sta Rok in Martina v skupni razvrstitvi zasedla 3. mesto, najhitrejša pa sta bila v diviziji 2: "V ekipi smo zadovoljni z doseženim rezultatom, vse se je izšlo po načrtu. Množičen obisk gledalcev, središče rallyja v mestnem jedru Ajdovščine ter odlično navijanje na hitrostnih preizkušnjah pa so bili vsekakor pika na i vrnitvi rallyja v ta del Slovenije!"

Peugeot 208 R2
Kovač Jure | Uljančič Boštjan
Objava: 5.6.2016

Dirka je bila fenomenalna, Petek sva s sovoznikom začela malce z rezervo. Super special je pač preizkušnja, kjer ne moreš veliko pridobiti, lahko pa izgubiš vse. Soboto sva najprej zgrešila izbiro gum, ampak vseeno vozila solidno. Vreme je popestrilo dirko in veliko posadkam povzročilo nemalo težav, pred zadnjim HPjem sva se znašla na prvem mestu Yugo pokala in s previdno voznjo ostala na vrhu.

To je velik obliž na rano iz Velenja in lepa popotnica za Rally Železniki. Brez podpore ekipe v boksu bi bil rezultat slabši. Hvala ekipi. Se vidimo v Železnikih. ;)

Zastava Yugo


Humar Aleks | Rus Florjan in Jaka Cevc
Objava: 5.6.2016

Dirka je bla zelo spremeljiva zaradi vremenskih razmer na mokrem smo preveč izgubljali na drsečem asfaltu proti 4wd na suhem pa smo bili dovolj hitri. Se je pa bilo lepo boriti za vsako sekundo tako da čestitke Aljošatu in Čaru za lepo borbo.

Renault Clio R3T
Bratina Mitja | Viljem Čibej
Objava: 5.6.2016

Rally je bil zaradi vremenskih razmer kar zahteven. Z prikazanim sva delno zadovoljna. Zahvaljujeva se sponzorjem ter vsem ostalim za vso pomoč. Hvala Vam.

Citroen AX Gti
Benčina Blaž | Erik Bizjak
Objava: 5.6.2016

Res fantastična dirka, res izjemi brzinci na momente izjemno zahtevni za vožnjo. skozi dirko poskušala držati tempo in se voziti čim hitreje, žal pa je na predzadnjem hp odpovedala tehnika in zato žal odstop.

Zastava Yugo
Žbogar Igor | Nik Stanič
Objava: 5.6.2016

Super rally. Pogoji različni, bilo je malo za popazit in ne brezglavo. Za nas ki je to prvi rally letos dober rezultat.

Renault Clio R3
Mlinar Simon | Nartnik Rok
Objava: 5.6.2016

Naredila sva nekaj napak, vendar sva z rezultatom zadovoljna. Se vidimo na reliju v Železnikih.

VW Polo


Pozvek Miha | Ana Bobnar
Objava: 5.6.2016

Zdravo...odličen rally, po dolgem času veliko gledalcev (boksi morajo nujno biti v središču mesta...tu so v Velenju zgrešili)...Škoda prvih Žabelj...pohvale..

MG ZR 105
Mlinar Martin | Mlinar Miran
Objava: 5.6.2016

Rally Vipavska dolina je uspel :) pričakovala sva težak boj za dobro uvrstitev med navoženimi lokalnimi dirkači. Bilo je naporno a je z odlično podporo ekipe in vseh ostalih uspelo v vseh razmerah pripeljati do cilja in ZMAGATI :) se vidimo v Železnikih :)

MG ZR 105
 

 
  Facebook 
 
 
 


Rally-ji

Sezona 2019


 
 


        (c) Rally Baza